بلاگ طب*خواص مواد خوراکی و انواع عرقیات و عرقیجات

در سایت بلاگ تب به خواص مواد خوراکی و انواع عرقیجات و عرقیات و مواد غذایی مفید و سالم و درمان طب سنتی و گیاهی بیماری ها و پیشگیری از آن ها می پردازیم

بلاگ طب*خواص مواد خوراکی و انواع عرقیات و عرقیجات

در سایت بلاگ تب به خواص مواد خوراکی و انواع عرقیجات و عرقیات و مواد غذایی مفید و سالم و درمان طب سنتی و گیاهی بیماری ها و پیشگیری از آن ها می پردازیم

بایگانی

پیوندها

نکاتی درباره نگهداری عرقیات سنتی ایرانی

يكشنبه, ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۰۸:۵۹ ب.ظ

نکاتی درباره نگهداری عرقیات سنتی ایرانی


هرگز این نکات را فراموش نکنید

نگهداری از عرق و شربت گیاهی شرایط خاصی دارد که در صورتی که این شرایط رعایت نشود خواص این نوشیدنی‌ها تحت تاثیر آن کم شده یا به‌طور کلی از بین می‌رود.


بهترین روش برای نگهداری از عرقیات گیاهی قرار دادن آنها در ظروف شیشه‌ای تیره‌رنگ یا آلومینیومی است به گونه‌ای که در آنها به طور کامل بسته شود.


برخی عرقیات مانند گلاب و هل در مقابل نور خورشید و گرما عطر و خاصیت خود را از دست می‌دهند بنابراین سعی کنید این عرقیات را دور از تابش خورشید و در مکانی خنک قرار دهید.


عرقیات متناسب با شرایطی که تهیه و تولید می‌شوند از یک تا 3 سال تاریخ مصرف دارند، بنابراین هنگام مصرف عرقیات گیاهی به تاریخ انقضای آنها دقت کنید.


از نگهداری عرقیات گیاهی در مکان‌های گرم و مرطوب پرهیز کنید. این مکان‌ها خاصیت عرقیات را از بین می‌برند.


برای مصرف عرقیات تلخ مانند عرق نعناع، عرق بید یا عرق کاسنی و کم کردن میزان تلخی آن از عسل، نبات، سکنجبین یا کمی آبمیوه استفاده کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی