مصرف توت خشک : فواید و مضرات یک
مصرف توت خشک در بارداری
برخی از پزشکان سلامت و متخصصان تغذیه بر این باورند که بهتر است در دوران بارداری از مصرف توت تازه خودداری شود چرا که مصرف توت در این دوران باعث ایجاد حساسیت هایی شده و ممکن است به مادر و جنین آسیب وارد کند .
همچنین به دلیل خواص درمانی موجود در توت توصیه شده است که این میوه به صورت خشک تهیه و مصرف شود تا در عین بهره مندی از فواید آن از بروز آلرژی نیز جلوگیری شود و همچنین مادران شیرده می توانند برای افزایش شیر از نوع تازه و خشک این میوه ی خوشمزه مصرف کنند و مواد مغذی مورد نیاز بدن خود و کودک نوپای خود را تامین نمایند .
توت و انجیر خشک و همچنین کشمش از میوه های خشک بسیار با ارزشی هستند که بهتر است آن ها را به عنوان میان وعده در برنامه غذایی گنجاند .
چای برگ درخت توت
مردمان چین با برگ درخت توت سفید چای تهیه می کنند و بر این باورند که این چای به افراد کمک می کند تا بهتر ببینند و بشنوند .
دمنوش برگ درخت توت خون را خنک می کند و التهاب را فرو می نشاند و همچنین برگ درخت توت صاف کننده خون و خون ساز است و کسانی که مبتلا به رماتیسم هستند می توانند چای برگ درخت توت و میوه آن استفاده نمایند .
بهترین زمان مصرف توت قبل از غذا و با معده خالی و هنگام صبح ناشتا و یا عصر در فاصله غذای ظهر و شام است که زودتر هضم می شود و مواد غذایی آن بهتر جذب بدن می شوند .
معمولا اگر توت روی غذاهای سنگین و مخصوصا گوشتی مصرف شود ، هضم آن مشکل شده و در شکم و روده ها تولید نفخ می کند .
مضرات توت
کسانی که گرم مزاج می باشند باید از خوردن توت خودداری کنند و در صورتیکه می خواهند توت مصرف کنند بهتر آن است که بعد از یک یا دو ساعت کمی سکنجبین بنوشند و همچنین باید در هنگام حاملگی انواع توت ها را با احتیاط مصرف کرد چرا که ممکن است ایجاد حساسیت کند و همچنین زیاده روی در مصرف توت منجر به دل درد و اسهال می شود .